Bosforce'dan Galataport'a Yakın Şirin Satılık 2+1 Daire

Satılık Konut Apartman Dairesi 7,500,000 TL 86 m² ( Net 70 m²) 2 + 1

İstanbul / Beyoğlu / Galata / Tomtom Mah.

Ref.No: BF1173474791 / İlan No: f-787518-234
Son Güncelleme: 20/05/2024

Ana Bilgi

Oda Sayısı2
Salon Sayısı1
Banyo Sayısı1
Yapının ŞekliApartman Dairesi
Yapının DurumuIkinci El
IsıtmaKombi
Yakıt TipiDoğalgaz
Bulunduğu Kat2
Bina Kat Sayısı6
Tapu DurumuKat Mülkiyetli Tapu
Balkon Sayısı1
Tuvalet Sayısı1
Aidat50 TL
Krediye UygunEvet
Takas YapılırHayır
DevrenHayır


Bosforce'dan merkezi konumda bulunan şık mekanda keyifli bir deneyim yaşayın.Dairemiz  Beyoğlu bölgesindeki tarihi eski şehirde, ikinci katta yer almaktadır. Yoğun barlardan uzakta, sakin bir köşede gizlenmiştir. Apartmanların altında dükkan veya bar bulunmadığından, sessiz konum size huzurlu bir gece uykusu sağlar. Daire, Galata Limanı ve Galata Kulesi'ne ortalama 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. 

Daire konforlu bir konaklama sunar, muhteşem İstanbul'u keşfederken günlük aile yaşamınıza devam edebilmeniz için tam donanımlıdır. Galata Limanı, Galata Kulesi, Kılıç Ali Paşa Hamamı gibi yerlere ortalama 10 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz. Tramvay yolculuğu dahil olmak üzere tarihi yarımadaya 23 dakikada ulaşabilirsiniz.

Daire sessiz ve güvenli bir yerleşim bölgesidir. 2. derece tarihi binalar, düzenlemeler nedeniyle kolayca yenilenemediği için sokaktaki binalar yıpranmış görünebilir. Bölgede harika küçük dükkanlar, restoranlar, barlar ve kafeler bulabilirsiniz.

Çevre Bilgisi

Alışveriş Merkezi
Banka
Cafe
Eczane
Kafeterya
Okul

İstanbul / Beyoğlu / Galata / Tomtom Mah.

Bosforce'dan Galataport'a Yakın Şirin Satılık 2+1 Daire / Yorumlar

Ulvi Özcan
Şirket Yetkilisi
Bosforce Emlak Geliştirme ve Pazarlama
Ulvi Sokak No:34
Üsküdar / Çengelköy
34680 İstanbul
+90 216-318 19 11

İlanın Yayınlandığı Siteler

BOSFORCE EMLAK GELİŞTİRME ve PAZARLAMA- www.satilikyali.com Satılık Konut Apartman Dairesi Bosforce'dan Galataport'a Yakın Şirin Satılık 2+1 Daire İstanbul Beyoğlu Galata Tomtom Mah. 7,500,000 TL BOSFORCE EMLAK GELİŞTİRME ve PAZARLAMA- www.satilikyali.com,,bosforce'dan,galataport'a,yakin,sirin,satilik,2+1,daire,istanbul,beyoglu,galata,tomtom,mah,konut,apartman,dairesi,satilik, BOSFORCE EMLAK GELİŞTİRME ve PAZARLAMA- www.satilikyali.com Bosforce'dan Galataport'a Yakın Şirin Satılık 2+1 Daire İstanbul Beyoğlu Galata Tomtom Mah. Konut Apartman Dairesi Satılık